OBS!!! Nytt förfarande vid registrering, läs INNAN du registrerar dig!!!

Diskussioner om allt möjligt som inte passar in på de övriga kategorierna.

Discussions about just anything that doesn't fit the other categories.
User avatar
EVOVII
Posts: 5616
Joined: 28 Feb 2003, 13:00
Location: Järfälla
Contact:

OBS!!! Nytt förfarande vid registrering, läs INNAN du registrerar dig!!!

Postby EVOVII » 30 Nov 2005, 11:48

Hej,

Som ett led i arbetet att få ordning på medlemshanteringen i klubben så har registreringsförfarandet här på forumet förändrats. Tidigare så har en ny användare fått lov att vänta på godkännande innan han kunnat posta något alls på forumet.

Det nya förfarandet innebär i korthet att vi aktiverat den inbyggda funktionen med olika nivåer på användare. När man registrerar sig nu så blir man ”Forum-rookie” vilket innebär att man kan posta och skapa trådar direkt men de måste godkännas av en moderator innan de syns. Vidare så har man vissa begränsningar som i kort innebär att man inte kan skicka PM, inte editera sina inlägg och inte bifoga attachements.

När användaren sen varit registrerad i 10 dagar, fått 5 poster godkända och förutsatt att ingen annan användare gett negativ kritik mot honom så uppgraderas man automatiskt till fullvärdig användare. En sak till sker under tiden och det är att vi administratorer och moderatorer försöker fastställa identiteten via de uppgifter som lämnats vid registreringen. Främst så sker detta genom att kontrollera telefonnumret som angivits och är det något problem med detta så försöker vi kontakta personen i fråga via telefon eller mail för att reda ut problemet.

Alltså är det ett grundkrav att ange ett giltigt telefonnummer och mailadress vid registreringen. Dessa uppgifter är endast tillgängliga för administratörerna och syns inte på något sätt i forumet.

Detta är ett första försök att få ordning på registreringen och få den lite snabbare och smidigare, kriterierna för att bli godkänd kan mycket väl lättas upp med tiden om detta visar sig fungera bra.

Mvh,
Administratörer och Moderatorer
EVOCLUB///Sweden
/Thomas
Ex. ordförande EVOCLUB//////SWEDEN

Return to “Allmänna diskussioner / General discussions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests